35/37 Ludgate Hill London, EC4M 7JN
Header logo

Hallinnon harjoittelija

Kausi

Sitra terveys on vuonna 2014 perustettu terveys- ja sosiaalialan palveluita tarjoava yritys, jonka visio on kehittää terveysalaa vastaamaan Suomen kasvavan ikäihmisten tarpeita. Tarjoamme lääkäripalveluita kunnille ja yksityisille lääkäriasemille. Työllistämme tällä hetkellä yli 150 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu osallistuminen päivittäiseen hankintatoimeen ja erityisesti hankintatoimea avustaviin tehtäviin. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi kilpailutusprosessien aikainen yhteydenpito tarjoajien, muiden sidosyksiköiden ja hankintayksikön välillä, tarjouspyyntödokumentaation hallinta- ja arkistointitehtävät, hankintatoimen vastuullisuuteen liittyvät tehtävät, sopimushallinnan ja sopimusten määräaikojen hallintaan liittyvät tehtävät, dokumenttienhallinnan tehtävät ja dokumenttien oikoluku sekä kokouksien ja tapaamisten organisointi-, järjestely-, sihteeri- ja viestintätehtävät. Tehtäviin voi kuulua myös muita julkisiin hankintoihin liittyviä tehtäviä sekä erilaisia hankintatoimea tukevia selvitystöitä ja kehitystoimia.

Toivomme sinulta kiinnostusta julkisiin hankintoihin sekä niihin liittyviin vastuullisuusvaatimuksiin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat analyyttista työotetta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen toimistotöistä. Tarjoamme työhösi hyvän ohjauksen, tiimimme tuen sekä lukuisia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta! Harjoittelu alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaisesti.

Tiedot ja yhteystiedot

Paikka

Helsinki

Palkka

1252€

Tuntia viikossa

37,5

Kiinostuitko?

Kerro meille osaamisestasi 15.7.2022 mennessä lähettämällä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: mohamud.aden@sitraterveys.fi