Lähi- ja sairaanhoitajien henkilöstövuokraus

Tarjoamme kunnille, sairaanhoitopiireille ja yksityisille yrityksille osaavia ja luotettavia sote-alan ammattilaisia. Henkilöstöömme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat ovat suorittaneet vähintään 120 opintopistettä tutkinnostaan. Hoiva-avustajamme ovat suorittaneet vähintään 60 opintopistettä lähi- tai sairaanhoitajan tutkinnostaan.

Kaikki työntekijämme ovat asiatarkistettuja. Tarkistamme muun muassa Valviran rekisterinumeron, tutkintotodistuksen ja koronarokotustodistuksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja huolehdimme työhyvinvoinnista säännöllisten tapaamisten kautta.

Ota yhteyttä

Lääkärivuokraus

Tarjoamme kunnille, sairaanhoitopiireille ja yksityisille yrityksille monipuolisia lääkärinvuokrauspalveluja sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen tarpeeseen. Paikan päällä tehtävän työn lisäksi lääkärimme voivat sovittaessa tehdä työtä myös etäyhteyden avulla. Hoidamme rekrytointiprosessit vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Pasi Rita

Rekrytointikoordinaattori

Työnhakijalle

Tule meidän joukkoomme. Meillä työtäsi arvostetaan ja siitä maksetaan hyvin!

Etsitkö mielenkiintoisia tehtäviä, joustavaa työaikaa, kilpailukykyistä palkkaa, innostavaa työyhteisöä tai uutta tapaa tehdä töitä? Haemme jatkuvasti joukkoomme kokeneita ja osaavia sote-alan ammattilaisia.

Yhteystiedot lähi- ja sairaanhoitajien työnhakuun

Yhteystiedot lääkäreiden työnhakuun

healt work passion