Hoitaja ajanvaraukseen ja vastaanottotiskille

Työtehtävän kuvaus

Työskentelet pääosin lääkäriaseman ajanvarauksessa ja vastaanottotiskillä. Toiveesi ja osaamisesi mukaan voit myös osallistua työvuorojen suunnitteluun sekä kotihoidon ja työterveyspalvelujen kehittämiseen tai pitää omia vastaanottoja. Työaika on arkisin 8.00-16.00 ja iltavuoroja on satunnaisesti. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus, joka kestää syyskuuhun 2023.

Olet tärkeässä roolissa toimintamme kehittämisessä ja vaikutat omalla panoksellasi vastaanoton ja ajanvarauksen toimintaan. Meillä pääset työskentelemään kunnianhimoiseen tiimiin, jolle asiakkaiden hyvinvointi ja palveluiden laatu ovat keskiössä.
 

Tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Palkkahaitari on 2200€-3000€/kk ja palkka asettuu koulutuksesi, kokemuksesi, osaamisesi ja sovittujen työtehtävien mukaan.
  • Viihtyisän työpaikan sekä innostuneen ja yrittäjähenkisen työyhteisön.
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa palvelujen kehittämiseen ja omaan työhön.
  • Mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista.
 
Mitä toivomme sinulta
 
Koulutukseltasi olet terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Sovit meille, jos ymmärrät erinomaisen asiakaskokemuksen tärkeyden ja olet hyvä tiimipelaaja. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taidon tulee olla vähintään tyydyttävällä tasolla, ruotsin kielen taidosta iso plussa.
 

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 15.12. mennessä vastaavalle hoitajalle Huda Youssufille osoitteeseen huda.youssuf@sitraterveys.fi. Lisätietoja saat Hudalta numerosta 050 501 1318 arkisin ma-pe kello 8.00-16.00.